Valikko Sulje

”Hetken merkitys kiireen maailmassa”-seminaari 26.9.2015 klo 9-13

Tule levähtämään hetki!

Onnellisuus ja tyytyväisyys ovat eri asioita. Voisimmeko paremmin, jos emme laukkaisi oravanpyörässä, vaan keskittyisimme merkityksellisiin asioihin? Michael Enden romaanissa Momo ajan puute ilmenee näin:

”Kukaan ei tuntunut huomaavan, että aikaa säästäessään joutuikin tinkimään muusta. Kukaan ei halunnut ymmärtää, että elämä oli käynyt yhä köyhemmäksi, yhä yksitoikkoisemmaksi ja kylmemmäksi. Lapset tunsivat sen kyllä, sillä heillekään ei ollut enää koskaan aikaa. Mutta aika on elämää. Ja elämän paikka on sydän. Ja mitä enemmän ihmiset säästivät aikaa, sitä vähemmän sitä jäi.”

Aika:                 Lauantaina 26.9.2015 kello 9.00 – 13.00
Paikka:             Alavan seurakuntasali, Keihäskatu 5, 70620 Kuopio
Järjestäjä:        Kuopion Valkonauha ry
Kouluttaja:       Ilmo Häkkinen, työnohjaaja, kirjailija, trubaduuri


Tied. ja ilm.        Suomen Valkonauhaliitto toimistoaikana puh (09) 1351 268 sekä Hannele Nykänen puh 040 548 9898, kuopionvalkonauha@gmail.com, lmh.nykanen@gmail.com

Tilaisuus on kaikille kiinnostuneille ja erityisesti Sinulle, joka toivot voivasi ”leppoistaa” elämääsi, päästä irti kiireen aiheuttamasta väsymyksestä! Voit tulla myös ilman ennakkoilmoittautumista!

Käsittelemme mm. seuraavia teemoja:

  • Ajankäytön muutokset 2000-luvulla ja niiden vaikutukset yksilön ja perheen arkeen
  • Henkistä heitteillejättöä ja kelloon vilkuilua – lapsen ja nuoren elämä on ”nyt” eikä ”kohta”
  • Kun on huonot keinot käytössä – alkoholi ja muut riippuvuudet ratkaisuna
  • Miten voin lisätä omaa ja lähipiirini onnellisuutta – Hyvät keinot käyttöön!

Ilmo Häkkisellä on laaja kokemus päihde- ja terapia-alalta. Paitsi arvostettuna asiantuntijana, hänet tunnetaan myös kirjailijana ja muusikkona, jonka kenties tunnetuin sävellys on Oiva Paloheimon runoon tehty ”Lähtevien laivojen satama”.

VAPAA PÄÄSY, kahvitarjoilu

TERVETULOA!

Lue myös