Valikko Sulje

Kuopion Valkonauha ry:n avoimien ovien iltapäivä ja kirjan julkistamistilaisuus perjantaina 26.8.22 klo 13–17

Tervetuloa tutustumaan Kuopion Valkonauhan toimintaan ja Kivijalka -nimisiin toimitiloihin osoitteessa Asemakatu 5B, Kuopio. Tule tapaamaan hallituksemme ja yhdistyksemme jäseniä sekä toimintaamme osallistuvia naisia. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Samassa tilaisuudessa voit tutustua ja ostaa Kuopion Valkonauhan puheenjohtajan Hannele Nykäsen kirjoittamaa ja SKS-kirjojen kustantamaa Ei minusta tarvitse välittää – Tuhkimotarinoita naisten päihderiippuvuudesta -kirjaa. Julkistamistilaisuudessa kirjan hinta on 20 €, josta osa menee yhdistyksen toiminnan tukemiseen (kirjakauppojen hinta noin 30 €). Kirja on kannanotto suomalaiseen päihdetyöhön. Se sisältää viisi toipumistarinaa sekä tietoa päihderiippuvuuteen sairastumisesta ja siitä toipumisesta.

Tarjoilun mitoittamiseksi toivomme ilmoittautumista etukäteen 25.8.22 mennessä tekstiviestillä Merja Korkalaisen numeroon 044 3666503 tai sähköpostitse merja.korkalainen@etilit.fi

Sydämellisesti tervetuloa!

Hanne Nykänen
puheenjohtaja

Merja Korkalainen
sihteeri

PS. Toimitilojemme max 15 hengen kokoontumistila on varattavissa kokous- ja ryhmäkäyttöön hintaan 15 €/tunti. Pitempiaikaisissa vuokrauksissa sovimme hinnan erikseen. Varauskyselyihin vastaa Rauni Timoska, puh. 040 5215011.

Lue myös